Solicita oferta

Lasa-ne datele tale de contact si vei primi o ofera personalizata

DESPRE MODPACK SYSTEM

Modpack System defineste standardul pentru excelenta a serviciilor integrate de export de mai mult de un deceniu. Pe parcursul anilor am fost 100% focusati pe clientii nostri si am continuat sa ne dezvoltam pentru a putea suplini nevoile unice ale acestora. Astazi oferim conceputul One Stop Shop care va ajuta sa gasiti toate serviciile de export intr-un singur loc: transport multimodal, transport agabaritic, relocare industrial, asamblare industrial, depozitare, management de proiect, ambalare pentru export si multe alte servicii complementare. 

Mai multe detalii

PROIECTELE NOASTRE

Proiect servicii ambalare industriala la un partener din Lugoj, Jud. Timis, proiect in care s-au folosit: folie barrier, desiccant, benzi poliester + cleme metalice aferente, indicatori de soc si de inclinare.

Proiect de ambalare industriala efectuat in judetul Arges pentru un partener din Maroc, in care evidentiem folosirea foliei barrier, benzii poliester woven + cleme blocante, desiccant.

Proiect de ambalare industriala efectuat in judetul Cluj pentru un partener german, in care evidentiem folosirea foliei barrier,hartiei VCI, benzii poliester woven 40 mm+ cleme blocante, desiccant 16 unit.

PRODUSELE NOASTRE

Certificări

Doar cea mai bună calitate – Toate soluțiile noastre de ambalare sunt in conformitate cu cele mai înalte standarde industriale. Puteti sta linistiti stiind ca indiferent ce aveti de ambalat, ambalajele produse de noi sunt:

  • Certificate ISO 9001: 2015
  • Recertificate ISO 9001 în iunie 2017, fara observatii sau neconformitati
  • Certificate ISO 14001: 2015
  • Certificate BS OHSAS 18001: 2007
  • Certificate ISPM15 (Standarde Internaționale pentru măsuri fitosanitare).
Mai mult
Recomandări
Mai mult

Contactează-ne pentru mai multe informații

DATE DE CONTACT
X