Solicita oferta

Lasa-ne datele tale de contact si vei primi o ofera personalizata

Banda poliester(PES) HotMelt(HM) – 16 mm

2.380,00  + TVA per U.M.

Banda poliester(PES) HotMelt(HM) – 16 mm reprezinta un produs de cea mai buna calitate si se potriveste in toate domeniile industriale, oferind solutii eficiente si o legare/paletizare conform normelor internationale. Benzile din poliester reprezinta o alternativa superioara fata de alte tipuri de sisteme de legare clasice, trecand printr-un proces de testare, pentru verificarea si certificarea proprietatilor tehnice. Produsele sunt certificate si testate de Germanischer Lloyd.

Greutate 6.70 kg
Unitate de Masura

PALET

Numar Curent

1

10 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 12502010 Categorie: Tag:

Banda poliester(PES) HotMelt(HM) – 16 mm reprezinta un produs de cea mai buna calitate si se potriveste in toate domeniile industriale, oferind solutii eficiente si o legare/paletizare conform normelor internationale.

Benzile din poliester reprezinta o alternativa superioara fata de alte tipuri de sisteme de legare clasice, trecand printr-un proces de testare, pentru verificarea si certificarea proprietatilor tehnice. Produsele sunt certificate si testate de Germanischer Lloyd.

Banda din poliester “Hot Melt” poate fi strânsă cu usurinta, este moale și flexibilă și se caracterizează prin rezistență la rupere foarte ridicată și elasticitate ridicată. Poate fi re-tensionata în orice moment – de ex. pentru mărfurile ambalate cu pierdere de volum. Este o solutie eficienta economic și practica din punct de vedere operational, strapping-ul hotmelt putand fi înnodat, de ex. pentru aplicații interne.

 

Caracteristici tehnice pentru Banda poliester(PES) HotMelt(HM) – 16 mm :

 

  • Latime: 16 mm
  • Rezistenţa liniara: 450 daN
  • Diametru interior rola: 78 mm
  • Lungime rola: 850 ml
  • Mod de ambalare: 2 role/cutie; 40 cutii/palet
  • Greutate rola:  13,40 kg

 

Greutate 6.70 kg
Unitate de Masura

PALET

Numar Curent

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

X