Solicita oferta

Lasa-ne datele tale de contact si vei primi o ofera personalizata

MODPACK SYSTEM – Lider pe piata romaneasca

MODPACK SYSTEM – Lider pe piata romaneasca a serviciilor de ambalare a marfurilor pentru export, relocarii industriale si activitatilor logistice-suport.

Compania MODPACK SYSTEM activeaza de peste 8 ani in domeniul export packaging, pe o piata concurentiala a carei dinamica este influentata de globalizare, adresandu-se clientilor cu solutii complete de ambalare industriala pentru toate tipurile de transport – rutier, maritim sau aerian, cu aplicabilitate in domenii diverse precum automotive, petrol si gaze, confectii metalice, constructii de masini, energie electrica, automatizari, chimie, industrie alimentara, etc.

Serviciile firmei sunt complexe, si se bazeaza pe solutii eficiente de ambalare si transport incepand de la management de proiect si documentatie, proiectare de solutii customizate pentru ambalaje, depozitare temporara, ambalare pentru export si relocare, transport la destinatie a oricarui tip de echipament.

Prin seriozitate si profesionalism MODPACK SYSTEM reuseste sa se mentina la inaltimea cerintelor pe piata de profil. De la lansare și până în prezent angajamentul companiei față de parteneri și clienți a rămas la fel de puternic, intreaga activitate a firmei sustinand prin rezultate promisiunea calității și profesionalismului. Din dorinţa permanentă de îmbunătaţire continuă, Modpack System a devenit un brand recunoscut prin calitate, angajament, soluţii proactive si inovatoare.

Compania noastra – cu tot ce inseamna ea ca actor in peisajul economiei globalizate – este la momentul actual rezultatul interactiunii cu partenerii si colaboratorii institutionali din mediul de afaceri national si international.

Profesionalismul si orientarea permanenta spre satisfacerea exigentelor clientilor fac din MODPACK SYSTEM un veritabil performer de business la nivel local si national, fapt confirmat de numeroasele premii obtinute pentru activitatea din ultimii ani. Cea mai recenta si extrem de importanta distinctie o reprezinta titlul “Antreprenorul lunii august 2015”, acordat de catre Ambasada SUA in Romania, pentru activitatea companiei si a fondatorului sau, Dl. Valentin Malaescu. Aceasta recunoastere reprezinta o provocare si in acelasi timp o confirmare a faptului ca “adevarata competitie nu este cea cu companiile concurente din piata, nu este nici macar cea cu dificultatile generate de criza economica a ultimilor ani. Cea mai dura si stimulativa competitie este cea cu propriile noastre ambitii si idealuri…” (V. Malaescu)

No Comments

Post a Comment

X