Solicita oferta

Lasa-ne datele tale de contact si vei primi o ofera personalizata

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati identificat un produs pe care doriti sa il achizitionati, selectati numarul de bucati pe care doriti sa le achizitionati (implicit 1 bucata) si apasati pe butonul ADAUGATI IN COS. Va aparea un mesaj in care puteti apasa PROCESARE pentru a finaliza comanda sau CONTINUATI CUMPARATURILE pentru a va intoarce inapoi pe pagina produsului si puteti continua navigarea pe pagina noastra pentru a adauga si alte produse in cos.

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul PROCESARE. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Doriti sa fie livrata comanda la aceeasi adresa?  NU si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii 

Comanda dumneavoastra va fi trimisa cu FAN COURIER. Costul expeditiei va fi calculat automat in functie de adresa completata de dumneavoastra in campurile respective. Daca doriti o anumita data de livrare a comenzii, sau livrare Sambata, sau alte informatii pe care le considerati importante, va rugam sa le completati in campul Mențiuni Comandă.

Fiecare comanda data pe site-ul nostru, inainte de a fi expediata va fi confirmata telefonic, de aceea trebuie sa va asigurati ca ati completat campul Telefon cu numarul dumneavoastra corect.

Garantia pentru produsele comandate

Pentru toate produsele achizitionate on-line, va oferim o garantie de 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Aceasta garantie acopera eventualele defecte de fabricatie care nu au fost depistate de catre personalul nostru.

Cum beneficiez de garantie?

Produsele defecte aflate in perioada de garantie de 10 zile vor fi inlocuite la sediul firmei MODPACK SYSTEM – Ploisti, Strada Conului, nr. 4. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa ne trimiteti produsul defect, ambalat corespunzator pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului. Pentru solicitarea garantiei va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0735 853 764 inainte de returnarea coletului si sa ne comunicati natura defectului. In termen de maxim 14 zile lucratoare, de la data la care s-a comunicat clientului numarul de inregistrare pentru retur, produsul va fi inlocuit cu alt produs nou.

Conditii de retur

Daca sunteti nemultumit de produsele cumparate si vrei sa renuntati la cumparare puteti sa aplicati pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare de la receptia acestora.

Conditii de acceptare retur produs(e):

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.
  • Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului
  • Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile lucratoare se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe www.shop.modpack.ro si cele detinute sau achizitionate de la alti comercianti, precum si erorile cumparatorilor in alegerea sau identificarea produselor corespunzatoare codurilor modelelor pe  www.shop.modpack.ro , nu fac obiectul responsabilitatii S.C. MODPACK SYSTEM S.R.L.

Procedura de retur produse presupune urmatorii pasi:

A. Inregistrare cerere retur produse si obtinerea numarului de inregistrare retur

1. Cumparatorul va trimite prin e-mail la adresa vanzari@modpack.ro si o cerere cu subiectul „Cerere retur produse”
2. In cadrul cererii se vor specifica:

  • numar comanda si data emiterii comenzii;
  • date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont si plasare comana online pe www.shop.modpack.ro;
  • numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor;
  • cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional);

3. La acest e-mail se vor atasa copii ale urmatoarelor documente: copie factura fiscala, aviz de insotire a marfii/AWB;
4. Cererea de retur va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datale mentionate conform pasului 2) sunt corecte si complete si daca indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (vezi paragraful Conditii de acceptare retur produs(e));
5. In maxim 48 ore cumparatorul va primi pe e-mail un numar de inregistrare de retur si detalii privind aplicarea procedurii de retur.

B. Retur produs(e)

1. Cumparatorul va face efectiv returnarea produselor prin curier rapid catre locatia de unde i-au fost livrate si facturate produselor, doar dupa comunicarea de catre operatorul www.shop.modpack.ro prin e-mail a numarului de inregistare retur si a detaliilor cu privire la procedura de retur produse, pentru retur produse aplicandu-se costuri si taxe speciale (vezi paragraful Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)). Este obligatorie prezentarea de catre cumparator a numarului de inregistrare retur pe toata perioada aplicarii procedurii de retur produs(e).
2. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum a produselor achizitionate. De asemenea, se vor prezenta si documentele originale care au insotit produsul (factura fiscala si certificat garantie).

C. Constatare si validare acceptare retur produs(e)

1. Dupa sosirea produsului/produselor in locatia S.C. MODPACK SYSTEM S.R.L., personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur. Verificarea si constatarea se face pe baza cererii de retur emisa de catre cumparator si a conditiilor obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (vezi paragraful Conditii de acceptare retur produs(e);
2. Rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului prin e-mail, in maxim 48 ore de la primirea produsului/produselor, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate, daca este cazul, in procesul de retur produs(e) (vezi paragraful Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e);
3. Pe baza rezultatelor comunicate, cumparatorul este obligat, prin e-mail, in a furniza acceptul sau observatiile cu privire la cele mentionate in rezultatele comunicate, in vederea continuarii procesului de retur produs(e).

Inlocuire produs
Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare procedura retur si presupun inlocuire produs, vanzatorul va inlocui produsul cu unul nou al modelului specificat in comanda initiala a cumparatorului.

Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)

Costuri suportate de catre cumparator:

  • Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen mai mare de 10 zile de la receptia produsului;
  • Cost transport curier pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre vanzator ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur produs(e);

Costuri suportate de catre vanzator:

Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia la receptia produsului cumparatorul constata ca:
– Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului;
– Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului;

Rambursare sumelor
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data inregistrarii cererii de retur de catre vanzator (punctul B).

X