Solicita oferta

Lasa-ne datele tale de contact si vei primi o ofera personalizata

Bine ati venit pe site-ul www.ambalare-industriala.ro  

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Compania MODPACK SYSTEM S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si www.ambalare-industriala.ro  , in calitate de proprietar/administrator al acestui website, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

APLICABILITATE

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul www.ambalare-industriala.ro pentrucare S.C. MODPACK SYSTEM S.R.L. are calitatea de proprietar/administrator.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

S.C. MODPACK SYSTEM SRL ofera acces liber la site-ul www.ambalare-industriala.ro si va autorizeaza savizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.MODPACK SYSTEM va atentioneaza ca toate imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de MODPACK SYSTEM sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiuneaanterioara explicita, prin acord scris al MODPACK SYSTEM sau al partenerilor sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea MODPACK SYSTEM.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site, ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al MODPACK SYSTEM, compania nu isi asumaresponsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acestsite de catre alte persoane decat cele autorizate de MODPACK SYSTEM si isi rezerva dreptul de a solicitasanctionarea conform legislatiei in vigoare.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul saufolosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de MODPACK SYSTEM prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

MODPACK SYSTEM isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site side a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul estedistrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discreditaMODPACK SYSTEM sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magneticesau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin oricemijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua MODPACK SYSTEM sauaccesarea oricaror servere sau servicii din reteaua MODPACK SYSTEM care nu sunt publice, fara autorizatie;
incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua MODPACK SYSTEM prin oricemijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

MODPACK SYSTEM isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

MODPACK SYSTEM nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutiepentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

MODPACK SYSTEM poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditiidevin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. MODPACK SYSTEM este exonerat in mod expres de toateraspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sauconformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
MODPACK SYSTEM nu ofera nici o garantie ca:
informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra ;
serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prinintermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reteleide pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatiisi servicii din continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul www.ambalare-industriala.ro sau prinintermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

SECURITATE

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contuldumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreagaresponsabilitate pentru activitatile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fostcompromisa, veti notifica imediat support@modpacksystem.com pentru a bloca accesul la cont.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc., vor fi sanctionate conform legii.

LEGISLATIE

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul companiei MODPACK SYSTEM. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi consideratacompetenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul companiei MODPACK SYSTEM.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.ambalare-industriala.ro pentru a putea primi sau utiliza uneleservicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line, utilizatorii sunt de acord ca datele personalepe care le inregistreaza sa intre in baza de date MODPACK SYSTEM si sa primeasca mesaje cu privire la produsesi servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catreMODPACK SYSTEM si de partenerii sai agreati.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile  www.ambalare-industriala.roconditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazulaccesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, MODPACK SYSTEM nu isi asuma nicio responsabilitatefata de consecintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la adresa de email support@modpacksystem.com , compania se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrareadatelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

MODPACK SYSTEM se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terteparti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru estenecesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
MODPACK SYSTEM nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Politica site-ului www.ambalare-industriala.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, MODPACK SYSTEM isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea MODPACK SYSTEM, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre MODPACK SYSTEM, fara obligatia de a acordacompensantii pentru utilizarea lor.

X