Solicita oferta

Lasa-ne datele tale de contact si vei primi o ofera personalizata

Banda poliester(PES) Woven – 32 mm

52,25  + TVA per U.M.

Unitate de Masura

SAC

10 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 12304030 Categorie: Tag:

Banda poliester(PES) Woven- 32 mm reprezinta un produs de cea mai buna calitate si se potriveste in toate domeniile industriale, oferind solutii eficiente si o legare/paletizare conform normelor internationale.

Benzile din poliester reprezinta o alternativa superioara fata de alte tipuri de sisteme de legare clasice, trecand printr-un proces de testare, pentru verificarea si certificarea proprietatilor tehnice. Produsele sunt certificate si testate de Germanischer Lloyd.

Benzile de ancorare/amarare sunt de unică folosință și sunt utilizate în principal în ambalarea pentru export. Pentru a respecta toate specificațiile care reglementează încărcarea, rezistența la tracțiune liniară este certificată și imprimată pe banda. Rezistența maximă a sistemului este obținută folosind cleme de amarare potrivite cu latimea benzii. Oferim o gamă largă de benzi de amarare de înaltă calitate, cu mai multe variante de latimi si rezistenta la rupere a sistemului potrivita pentru fiecare aplicație. Produsele noastre sunt toate certificate de Germanischer Lloyd. Puteti opta si pentru achizita de benzi personalizate cu logo ul companiei dvs.

 

Caracteristici tehnice banda poliester(PES) Woven- 32 mm 

 

  • Latime: 32 mm
  • Rezistenţa liniara: 2000 daN
  • Mod de ambalare: 250 ml/sac; 22 saci/palet 
  • Greutate/sac: 9,50 kg
Unitate de Masura

SAC

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

X